Home » Club info » Nieuws » Onze alles-in-één bakfiets

Onze alles-in-één bakfiets

Gepubliceerd op 24 november 2019 om 13:43

Multifunctioneel: Voor opslag van trainingsmateriaal, herkenbaarheid voor op de trainingslocaties, maar ook een milieuvriendelijk vervoermiddel!

I.v.m. het het klimaatneutrale karakter van Sportclub Outside zochten we naar een vervoermiddel voor o.a. ons kleine trainingsmateriaal. We wilden i.v.m. de CO2 uitstoot geen auto of busje gebruiken, maar bijvoorbeeld wel herkenbaarheid in Waddinxveen creëren én met iets origineels komen.

As we speak wordt de bakfiets omgebouwd, zodat hij tijdens de sportlessen ook plaats biedt voor kleine/waardevolle eigendommen. De bakfiets zal tevens dé plek zijn waar je jouw bidon op kunt neerzetten tijden het sporten of kunt hervullen met water. We hopen er in de toekomst zelfs een kleine bar van te maken, om koffie en thee te kunnen schenken ;-) Daarnaast hebben we voor alle aanwezigen straks een leuke verrassing!