Home » Club info » Nieuws » Nieuwsbrief 1 - februari 2020

Gepubliceerd op 1 februari 2020 om 19:19

KORT EN BONDIG DE LAATSTE WEETJES EN NIEUWTJES OP EEN RIJ

1 maand geopend!

We zijn alweer een maand geopend en wat een leuke mensen zijn er lid geworden! We zaten in de 2e week van januari al op begroot voor heel januari dus dat is fantastisch! Leden, bedankt voor jullie enthousiasme, jullie complimenten en jullie energie. Dat we met elkaar maar heeeeel lang lekker gezond bezig mogen blijven!

Jarigen

Op 13 februari plakt Marie-José er weer een jaartje bij: Marie-José alvast van harte gefeliciteerd! Maak er een heerlijke dag van zou ik zeggen ;-)

MAAND+-abonnement

Per 1 februari bestaat het MAAND+-abonnement. Onbeperkt sporten per maand met een maandelijkse opzegtermijn voor €40,- per maand. Leuk om als cadeautje weg te geven aan een dierbare, maar ook ideaal om (eenmalig) als proefmaand te gebruiken. Met de komst van dit abonnement is onze 5 ritten-proef-kaart komen te vervallen.

Multivitaminen & eiwitten

Wij krijgen hier veel vragen over. JA, dit verschil merk je ja. Tijdens en na het sporten, beter en sneller herstel van spieren, gemakkelijker en gezonder afvallen, versterken van je immuunsysteem (minder snel 'ziek'), maar ook in de algehele kwaliteit van leven. In de 22 jaar dat we in het vak zitten, werken we nu 8 jaar met de meest hoogwaardige producten (voor een nette prijs). 100% natuurlijk. 100% kwaliteit. Geen synthetische 'troep'. Geen geur-, kleur-, smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Benieuwd? Neem voor advies even contact met ons op. 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

42-dagen-programma

Afgelopen vrijdag zaten we met de eerste groep alweer op de helft van het afval/fit-programma. Wat een geweldige resultaten! Gemiddeld 7-14 ons afvallen per week(!) is wel een groot compliment waard. En nu hoor ik jou als lezer denken: "Oh, dan mogen ze zeker alleen 3x per dag wat sla eten?!" Haha... Nee, niets is minder waar; 5-6 redelijk grote, lekkere en uiteraard ook gezonde maaltijden per dag. Vraag het de deelnemers gerust zelf. A.s. vrijdag (7-2) van 18:00 - 19:00 uur in het clubhuis (van SC Antilope)

4 km Strong Viking obstacle-mud-run

Zaterdag 4 april gaat Sportclub Outside richting Nijmegen! Frank, Monique, Henry, Marie-José, Astrid en Marnelleke hebben al bevestigd mee te gaan, maar er is (nog) plek voor meer kanjers. We gaan dit MET ELKAAR doen en JIJ kan dit ook! Twijfel dus niet langer en geef je snel op (voordat er straks geen tickets meer beschikbaar zijn). Het wordt een dag die je nooit meer gaat vergeten!