Home » Club info » Nieuws » Nieuwsbrief 2 - maart 2020

Nieuwsbrief 2 - maart 2020

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 21:23

Hi Outside-bikkel,

Wat een heftig nieuws ineens he? Afgelopen weekend is er (naar mijn idee ineens in sneltreinvaart) ontzettend veel veranderd als het gaat om aanscherping van de maatregelen rondom het coronavirus. En als klap op de vuurpijl moesten zondag om 18:00 uur ook nog eens alle sportclubs en fitnesscentra dicht. Deze maatregel geldt tot en met maandag 6 april a.s.

Geen zorgen

Als startend bedrijf (we zijn nog geen 3 maanden open) is dit financieel natuurlijk moeilijk. Lopende marketingacties kosten vreselijk veel geld en leveren de komende 3 weken niets op. Van de kant van de sporter begrijp ik het ook. Je hebt immers betaald en kunt daar nu 3 weken geen gebruik van maken. Ik beloof je dat ik even goed ga kijken naar tegemoetkoming en kom hier vóór 6 april bij je op terug. Mede omdat de overheid eind maart natuurlijk ook ineens kan beslissen om de maatregelen een aantal weken langer door te trekken. Maak je in ieder geval geen zorgen. Ik hou je op de hoogte!

Online Sporten

Tot die tijd wil ik je online sportlessen aanbieden, zodat je thuis toch in beweging kunt blijven én aan een sterk immuunsysteem kunt blijven werken.

De onderstaande link is uit 'de oude doos', maar effectief.

Het mooiste zou zijn als je de video naar je (smart-)TV kunt streamen. Zet de salontafel even aan de kant, zodat je ruimte hebt om je vrij te bewegen. Vergeet geen raampje open te zetten in je huiskamer voor voldoende zuurstof en zet, voordat je gaat sporten, een glas water klaar.

Als starter doe je de reeks één keer. Heb je vaker gesport, dan doe je de reeks twee keer. Ben je gevorderd, dan doe je de reeks drie keer en uiteraard de gevorderde opties. Ik raad je aan deze les de komende week één tot maximaal drie keer te volgen.

Graag hoor ik wat je vindt van deze online les! Wat vind je fijn en wat vind je minder? Laat het me ajb weten (via reply op deze mail). Succes!

LES 1 - WEEK 12/2020

Live online sportlessen

Op dit moment ben ik aan het onderzoeken in hoeverre ik ook live-sportlessen kan aanbieden via het internet. Dus dat jij mij ziet en hoort, maar ik ook jou. Ik hoop binnen 3 dagen daar alles over te weten. Ben jij of ken jij iemand die hier alles van weet? Let me know!

Voedingscoaching

De voedingscoaching gaat via telefoon, zoom en/of de coachings-app-groep gewoon door. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Bel of app me.

Multi-vitaminen

Mocht je nog geen kwalitatieve multivitamine in huis hebben, dan adviseer ik je tenminste de Daily Biobasics. De meest complete en kwalitatieve multivitamine voor een betaalbare prijs. Geen smaak-, geur- en kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen toegevoegd. 100% natuurlijk. 100% kwaliteit. Zeker in deze tijd belangrijk... Bestel dus snel! Hieronder vind je alle voedingssuppletie die ik je aan kan raden. Denk bijvoorbeeld ook aan de Vita-Saurus multivitaminen voor kinderen.

Heb je vragen? Bel of app me.

Aanpassingen sportrooster

Zou je mij willen helpen? Ik ben namelijk vreselijk benieuwd naar welke lessen jouw favoriet zijn, waarom dit is en wat je vindt van de tijdstippen waarop deze gegeven worden. Zie je ze bijvoorbeeld liever naar een ander tijdstip (of dagdeel) verdwijnen? Zijn er tijdstippen dat deze lessen jou nóg beter schikken? Laat het me dan weten! (via reply op deze mail). Ik inventariseer de reacties, wat misschien kan leiden tot aanpassingen in het sportrooster vanaf het moment dat we weer open gaan. Dít is dan ook hét moment om je mening te geven! ;-)

Alvast bedankt. Ik stel je mening heel erg op prijs.

Dit was hem weer. Ik hou jullie (via push-notificatie en mail) op de hoogte van de ontwikkelingen. Laten we hopen dat we snel weer lekker buiten kunnen sporten met elkaar.

Take care! Addy