Home » Club info » Addy van Wichen

Addy van Wichen

 

Buiten sporten in Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk of Gouda? Lekker buiten bewegen en sporten is gezond! Lessen (groepslessen / sportlessen) hebben we volop bij Sportclub Outside! Wil je voor je gezondheid meer informatie over fitness, voeding of coaching (

  

Even voorstellen...

Ik ben Addy van Wichen. 40 jaar jong, getrouwd, trotse vader van 4, eigenaar van Sportclub Outside en graag met mijn passie bezig: sport en ondernemen! Ik ben gek op wintersportvakanties, vechtsport, tennis, avontuur, grote uitdagingen en verder klus ik graag in en om het huis. 

Werkzaam bij...

Sportclub Outside is dé klimaatneutrale sportclub van Waddinxveen en omstreken. Wij bieden onze lessen aan op 4 verschillende natuurlocaties verspreid over Waddinxveen, zodat je nooit langer als 5 minuten hoeft te fietsen voor je favoriete sportles. Wij verzorgen 36 sportlessen per week voor beginnende en gevorderde sporters en daarnaast zijn we veel bezig met voedingscoaching en personal training!

Personal trainer

Als personal trainer bij Sportclub Outside kan ik iedereen, met of zonder klachten, coachen en trainen naar zijn/haar doel, maar heb ik mijn specialisme in het begeleiden van sporters die gewicht willen verliezen.