Home » Club info » Totale aanbod

TOTALE AANBOD

"Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven"

Wat we allemaal te bieden hebben?

SPORTLESSEN

Wij bieden 38 sportlessen, onderverdeeld in 7 types:

Aan- en afmelden voor lessen kan tot 30 minuten vóór aanvang op onze website of via onze Fitmanager app.

Graag enkele minuten vóór aanvang van de les verzamelen bij de herkenbare beachflag.

Alle lessen duren 40-45 minuten.

COACHING IN VOEDING & PERSONAL TRAINING

Als je nog niet precies weet wat je moet doen om je doelen te bereiken, je wel extra tips en motivatie kunt gebruiken of als je last hebt van een blessure of lichamelijke klacht, dan is onze COACHING / PERSONAL TRAINING een absolute aanrader. Onze enthousiaste (personal) trainers staan 24/7 voor je klaar!

Wij bieden 3 mogelijkheden:

THEMA-PRESENTATIES

We organiseren vijf keer per jaar een leuke, interessante presentatie, waarvan het thema iedere keer weer anders is en vooral wordt bepaald door de 'vraag' van onze leden. Merken we dat we de afgelopen periode veel vragen kregen over bijvoorbeeld "de keuze voor voeding in drukke, stressvolle periodes", dan kan het zijn dat de eerstvolgende presentatie daaraan wordt gewijd. Je zult altijd met goede input, nieuwe inzichten en praktische tips naar huis gaan. Leden, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! De eerstvolgende presentatie is vrijdag 28 augustus van 20:15-21:15 uur in ons vaste clubhuis van SC Antilope. Meld jezelf wel even aan!

ACTIVITEITEN

Naast de reguliere sportactiviteiten bieden we ook extra activiteiten, zoals een beachvolleybaltoernooi, deelname aan verschillende obstacle runs en een wintersportweekend. We bieden deze extra activiteiten gratis of tegen gereduceerde prijzen aan. Voor meer info, zie onze Club Agenda.

METING & VRAGEN

Wil je een lichaamscompositie meting? Heb je vragen over je voedingsplan? Of wil je graag een paar goeie trainingstips? Als lid kun je iedere vrijdag tussen 17:00 en 18:00 uur bij ons terecht voor al je vragen. Meld je er wél even voor aan.

Let op! Plan een lichaamscompositie meting altijd vóór je maaltijd.

Meer info of nog vragen?

Whatsapp ons of laat je gegevens achter, dan nemen we zsm contact met je op!