Home » Club info » Waarom Sportclub Outside

WAAROM SPORTCLUB OUTSIDE

"Omring jezelf met mensen die jou energie geven"

Zoveel mensen, zoveel sportclubs. Wat ons onderscheidt van de rest?

BUITEN SPORTEN

Buiten sporten is niet alleen prettiger, maar ook gezonder, goedkoper en beter voor het milieu! Uit onderzoek blijkt dat buitentraining o.a. beter is voor je humeur, het je aandacht en focus meer verbetert, het je energieniveau verhoogt en je er veel meer vitamine D op doet. Dit laatste helpt al helemaal voor mensen die willen afvallen; mensen met overgewicht krijgen namelijk twee keer zo veel minder vitamine D binnen!

Energieneutraal CO2-neutraal klimaatneutraal energie gezond beweging groepslessen afvallen fit Waddinxveen club sportschool fitness goedkoop sport buiten

KLIMAATNEUTRAAL

Wij zijn een energie-, CO2- & klimaatneutraal bedrijf. We geven om de natuur, onze wereld en de toekomst van onze kinderen, daarom verbruiken/verspillen wij geen papier, gas, elektra of brandstof en sporten we buiten in de natuur. Gezonder kan het niet!

FOCUS OP 25+

Dit zijn de mensen die over het algemeen de meeste (werk)druk en verplichtingen hebben of ervaren. Als ouder zul je bovenstaande al helemaal beamen waarschijnlijk. Deze doelgroep behoeft specifieke training en coaching en daarom hebben wij voor hen speciale sportlessen en programma's ontwikkeld.

HET BESTE VAN ALLE LESSEN, IN ÉÉN LES

Bij de meeste clubs zou je verschillende lessen en oefeningen moeten doen (xcore, pump- en cardiolessen, fitnessapparaten, etc.), omdat deze tezamen nou eenmaal 'optimaal bijdragen aan het behalen van je doel'. Wij hebben het beste uit al die verschillende lessen samengevoegd, in één les. Dit is dan ook één van de redenen waarom onze lessen zo effectief zijn. Wat onze lessen verder ook kenmerkt, is dat wij oefeningen en trainingen hebben gemaakt van natuurlijke bewegingen die je in het dagelijks leven ook regelmatig uitvoert.

SPORTLESSEN OP JOUW NIVEAU

Wij bieden onze sportlessen op verschillende niveaus aan. De startend en beginnend sporter bieden we o.a. de FitMen- en FitWomen-lessen. Voor de (half-)gevorderde sporter hebben we o.a. de StrongMen- en StrongWomen-lessen. Tijdens je intake wordt jouw startniveau bepaald.

SPORTLESSEN VAN 45 MINUTEN

Omdat langer, simpelweg niet nodig is. Het is wetenschappelijk bewezen; als je begint met je training, stijgt je testosteronniveau. Na ongeveer 45 minuten daalt deze weer en gaat je lichaam meer cortisol aanmaken. Omdat dit 'stresshormoon' averechts werkt, is het effectiever te stoppen met trainen op een moment dat je testosteronproductie nog relatief hoog ligt. Nóg een voordeel van de 45 minuten les is dat je ook echt met een uurtje alweer thuis bent en dus niet gelijk je hele ochtend of avond weg is.

ALTIJD DICHTBIJ

Doordat wij op 4 verschillende locaties onze activiteiten aanbieden, is er altijd wel een locatie op nog geen 5 minuten fietsafstand. Het is slim met je tijd omgaan, mede omdat je in die 5 minuten fietsen de warming-up alvast 'in the pocket' hebt ;-)

GÉÉN FITNESSAPPARATUUR

Wij hebben géén fitnessapparatuur. Het veilig en effectief trainen op fitnessapparatuur behoeft veel kennis, die veel sporters gewoonweg niet hebben. Daarnaast heb je wel wat doorzettingsvermogen nodig, want veel mensen geven aan fitness 'geen bal aan' te vinden. Wij zijn dan ook geen fitnessclub, maar een sportclub.

GÉÉN DOUCHES

Wij hebben ook géén douches. De meeste mensen douchen het liefst gewoon lekker thuis. Dat wordt tegenwoordig als prettiger en veel praktischer ervaren. En hier betaal je bij ons dus ook niet voor.

GOEDKOOPSTE IN DE OMGEVING

Bij ons kun je, mede door bovenstaande twee punten, sporten onder professionele begeleiding voor €19,- per maand. Volgens branchevereniging NL Actief kost het gemiddelde maandabonnement 42,50 euro. Bij ons kun je dus €282,- per jaar besparen! Tja, daar kun je toch een hoop leuke dingen voor doen ;-)

GRATIS APP

Via onze gratis app kun je jezelf altijd en overal aan- of afmelden voor sportlessen, je gegevens inzien, je lidmaatschap aanpassen of je trainer appen. Handug!