Home » Word lid » Bereiken

BEREIKEN

4 - 12 MAANDEN

Afhankelijk natuurlijk van je trainingsdoel, bereiken de meeste mensen hun doelen tussen de 4 en 12 maanden. Iemand die zich bijvoorbeeld als doel stelt zich weer fit te voelen én 8 kg vetmassa te verliezen, heeft over het algemeen natuurlijk veel sneller zijn doel bereikt, dan iemand die van 2 blessures/klachten wilt herstellen én ruim 25 kilo wilt afvallen. Omdat ieder lichaam anders is en anders reageert op prikkels, kijken wij naar het totale plaatje. Als je het doet op de manier waarop wij jou adviseren, garanderen wij je resultaat!

INFORMATIEVE AVONDEN

Als je een paar maandjes lid bent en je 'jouw ritme' lekker te pakken hebt, is onze informatieve avond wellicht interessant. Vijf keer per jaar organiseren we een informatieavond voor leden en niet-leden. Het thema van de avond is iedere keer weer anders en wordt vooral bepaald door de 'vraag' van onze leden. Merken we dat we de afgelopen weken veel vragen kregen over bijvoorbeeld "de keuze voor voeding in drukke, stressvolle periodes", dan zullen we daar zeker een informatieavond aan wijden. Je gaat altijd met goede input, nieuwe inzichten en praktische tips naar huis! Ook voor deze avond geldt: meld je er wel even voor aan.

BOOST-YOUR-GOAL

Ben je onlangs lid geworden en wil je in een korte periode veel bereiken? Dan kun je jezelf aanmelden voor ons BoostYourGoal-programma. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt het programma, dat 6 weken duurt, voor een boost. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als de vakantie er bijna aankomt, je binnenkort gaat trouwen of als je om andere redenen snel resultaat wilt zien. Uiteraard is dit programma ook voor niet-leden een uitstekende start.

DOEL BEREIKT

Doel bereikt? Dát moet gevierd worden! Omdat het een mooie prestatie is, verloten wij iedere maand een leuk cadeau onder de sporters die hun doel hebben bereikt ;-)