Home » Word lid » Oriëntatie

ORIËNTATIE

 

energie gezond beweging groepslessen afvallen fit Waddinxveen club sportschool fitness goedkoop sport buiten

 

1. WEBSITE

Neem even 5-10 minuutjes de tijd om een redelijke indruk van ons te krijgen. Natuurlijk moeten onze sportlessen, tijden en prijzen je aanspreken, maar neem ook even de tijd om te lezen, waar we voor staan, wat we nog meer aanbieden en waarom je voor ons zou moeten kiezen. Constateer je daarna bij jezelf een goedkeurend knikje? Wacht dan niet langer en boek een gratis proefles.

 

2. GRATIS PROEFLES

Je moet het een keer geproefd hebben. Eerder kun je immers niet oordelen. Tijdens en na afloop van deze gratis proefles, heb je waarschijnlijk onbewust al bepaald, of je lid gaat worden. Het totaalplaatje moet kloppen: zo moet er o.a. een prettige sfeer hangen, wil je na afloop een voldaan gevoel hebben en wil je het als leuk hebben ervaren. Toch? 

Let op! Als je lang niets aan beweging hebt gedaan, dan kun je vanaf 12-24 uur na afloop van je proefles (behoorlijke) spierpijn gaan ervaren. Niet bang zijn, dat is normaal. Je lichaam geeft hiermee aan, dat het niets gewend is. Nee, juist onze complimenten, want je hebt dan in ieder geval goed je best gedaan! Ons advies is om de dagen na je proefles 'in beweging te blijven' en verdeeld over de dag genoeg water te blijven drinken. Dit bevordert je herstel. Wanneer de spierpijn haar hoogtepunt heeft bereikt (maar nog niet over is!) zou je weer moeten gaan sporten. Gemiddeld is dat na 3 a 4 dagen. 

 

3. PROEFMAAND

Mocht je er na je gratis proefles toch nog niet helemaal uit zijn of je lid wilt worden, dan doe je er slim aan een MAAND+ abonnement aan te schaffen. Hiermee kun je voor weinig een maand onbeperkt sporten en kun je iedere maand opzeggen. I.v.m. deze proefmaand-mogelijkheid is de intake (en daarmee o.a. ons trainings- en voedingsadvies en de daarmee gepaarde eenmalige startkosten) in de eerste maand niet verplicht, maar wel geadviseerd.