Home » Word lid » Zien & voelen

ZIEN & VOELEN

2e & 3e MAAND

In de tweede en derde maand ga je vooral zien en voelen dat je sport. Het leuke is dat ook andere mensen in jouw omgeving dat zullen opmerken: "Wow, wat zie je er goed uit! Wat doe je?" Dat motiveert je extra. Hou je lifestyle dus vast, zeker op de wat minder goede dagen. Die hebben we namelijk allemaal en die zullen er ook altijd blijven. De vraag is: hoe ga je hier dan mee om? Mocht je hierbij wel wat hulp kunnen gebruiken; laat het ons weten, want precies dít, is waar wij goed in zijn!

SUCCES- OF VOEDINGSCOACHING-ABONNEMENT

Mocht je het idee hebben dat je helemaal geen doelen bereikt, overweeg dan eens ons SUCCES-abonnement of ons aanvullende voedingscoaching-abonnement. Zoals de naam al doet vermoeden, garanderen we bij deze (aanvullende) abonnementen 'succes'. We coachen je in training en voeding, motiveren je en staan 24/7 voor je klaar. Daarnaast adviseren we je onze meest complete en 100% natuurlijk multivitamine, zodat we zeker weten dat je voldoende micro-nutriënten binnenkrijgt (Als men bijvoorbeeld niet of te weinig afvalt, is een tekort hieraan mogelijk de oorzaak).

METING / VRAGEN

Mocht je het na 2-3 maanden nog niet weten of misschien vergeten zijn: voor een lichaamscompositie meting, vragen over je voedingsplan of voor een paar goede trainingstips kun je iedere vrijdag tussen 17:00 en 18:00 uur gratis terecht bij ons vaste clubhuis. Meld je er wél even voor aan.

Let op! Plan een lichaamscompositie meting altijd vóór je maaltijd.